Personligt

Äntligen ett hej

Jag har varit borta härifrån länge nu. I perioder har jag dock tänkt mycket på den här platsen. Jag gillar att hänga här. Jag gillar att skriva. Jag saknar att hänga här. Jag saknar att skriva. 

Jag har ett bra tag tänkt att jag ska göra ett inlägg men har nästan fått lite prestationsångest inför det.  Plus att jag velat att sidan ska vara 100% klar. Men jag orkar inte riktigt det nu. Jag vill skriva och får ta tag i det sista i design och teknifikiteter någon annan gång eller lite pö om pö.

Vad har hänt sen sist då? Ungefär en hel graviditet som nu har resulterat i ett 2-barns-liv med en nybliven 2-åring och en snart två veckor gammal bebis. Och en flytt till ett radhus. Jag håller även på att reda ut i mitt huvud vem jag är jobbmässigt. Vad vill jag jobba med? Vad behöver jag komplettera? Vågar jag starta eget? Ungefär så. 

Jag vill fylla den här platsen med inspiration, tankar och text. Vardagen är med på ett hörn såklart. Är man föräldraledig så är man, vardagen är svår att undgå då. Vi har ju en liten trädgård nu också så pallkragsodling tänkte jag ge mig på (som typ alla andra? Eller är det bara i mina flöden?). Inredningshjärnan går även på högvarv så här när jag går hemma hela dagarna och jag har många projekt som jag vill sätta igång med. De kommer att hanteras och bearbetas här, var så säkra.

Jag hoppas få iordning på sidan så småningom. Får se när det händer. Nu ska jag bara skriva och hoppas att det är någon som vill läsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *