Resor & utflykter

Mina resor till Paris [2]

Då fortsätter det med 2009 och 2011/2012. 2010 blev det ett glapp då det blev en resa till Nice istället..
 
 
2009. En sommar i Paris. Behöver jag säga att det var typ den bästa sommaren i mitt liv hittills? Jag var sommarau-pair, lekte en massa, njöt i parker, spatserade gata upp och gata ner på min lediga tid, hade fint besök i form av två Schweiz-vänner (Camilla igen och Hanna) och lärde mig att förstå übersnabb parisiska (I Schweiz är det slow-motion som gäller typ, i jämförelse alltså).
 
 
2011/2012. Nyår i Paris igen. Med Camilla såklart. Vi njöt och gjorde vad som föll oss in. Vi körde apéro i lägenheten, såg på pocahontas (1 & 2) när vi kom hem en kväll och var så trötta att vi knappt kunde stå, vi åt sushi-nyårsmiddag och skålade in det nya året vid Eiffeltornet.
 
Och imorgon är det dags igen. En massa Paris här på bloggen just nu och det lär ju inte bli mindre av den varan efter resan om man säger så..ni får stå ut med det. 😉
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *