Allmänt

Lördagsmys

 
En del av eftermiddagen spenderades på Linköpings bästa och mysigaste café (Babettes) med två fina vänner. Vi åt goda mackor och lyssnade till fin dragspelsmusik. Sen var det dags för föreläsning med Sébastien Boudet, den franske bagaren, som driver bloggen brödpassion. Han är bäst på surdegsbröd så vi fick lite tips kring bröd, mjöl och salt..bland annat. Spännande! Sen cyklade jag vidare och blev serverad mat och blåbärspaj hos en annan vän. En fin lördagshalva. 

No Comments

  • Christine&Paris

    Hej! Hehe, man kan inte alltid ha massa att göra. Ibland är det roligare att vara kreativ! Själv har jag inget liv idag, ingen att träffa så jag ska inte röra många knop 😉 Måste dock söka jobb… tråkigt!

    Ja men varför inte. Jag har ett par bilder (på mig själv, haha) som jag funderat på att använda i headern. Har du möjlighet att visa på något sätt det du tänkt dig eller din idé?
    Du kan maila mig på christinesblogg@hotmail.com om du vill 🙂

    Ha en fin söndag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *