Hemma hos oss

Kokboksförvaring

 
När jag är i en stad där de har Granit brukar jag alltid passa på att kika in där (skulle vilja ta med mig hela affären hem typ). Igår fick jag lite tid över innan tåget skulle gå från Uppsala så då kikade jag runt lite och hittade den här. Haft lite problem med att få till nån bra kokboksförvaring men jag såg i en tidning häromdagen någon som ställt sina i en trådkorg och då tänkte jag: Det ska jag med göra. Så här blev det.
 
Idag är det lördag och jag ska snart ta mig till universitetsbiblioteket för några timmars plugg. Roligare kan man ju ha men jag jobbar hela dagen imorgon så måste ta tag i det nu. Nämnde jag att det regnar också? 
Hoppas ni har en finare början på lördagen än jag. Efter kl15 ska jag ta ledigt i alla fall så då ska jag lördagsnjuta lite mer.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *