Allmänt

två veckor kvar

 
Om två veckor drar skolan igång igen. Ett sista år som student, sen är det ut och arbeta som gäller. Både lite läskigt och spännande på samma gång. Frågan är ju var jag befinner mig om ett år. Har verkligen ingen aning, jag kan vara precis var som helst. Hu, vilken tanke. Men först ska två hela terminer avklaras.
Såg även att min balettklass kör igång samma vecka, lite kroppspanik där, hur ska det gå?
 
Nu har jag en sista jobbvecka att ta mig igenom innan jag nästa onsdag far till Linköping igen. Ska hinna med en helg i Stockholm också så det blir nog så att bloggen får vila lite tills jag är på plats hemma hos mig själv igen.
 
Ses nästa vecka helt enkelt om jag inte hittar världens bästa bloggämne innan dess vill säga 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *