Resor & utflykter

Smögen

Ledig idag jag jag passade på att följa med mamma och pappa till Kungshamn för att hämta bror min som varit där i veckan. Vi tog en sväng till Smögen först.
 
Vid bryggan låg världens bredaste båt..
 
Här åt vi lunch som så många gånger förr. Men det var ett bra tag sen jag var här sist.
 
Det blev en god salami-brie macka.
 
Jag försökte fota rep i smyg för att inte verka helt bakom flötet..
 
Varför äger inte jag ett hus vid vattnet för? (hade till och med nöjt mig med en sjöbod!)
 
Här hade någon pimpat med fina vimplar.
 
En fin och solig dag vid kusten blev det. Nu ska jag ta mig ut på en liten promenad innan middag med familjen. Imorgon är det dags för dygnspass på jobbet igen men det positiva med det är att jag är ledig hela söndagen (ja, eller från när jag kommer hem på morgonen då..) Ha en fin lördag!

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *