Hemma hos oss

Sådan dotter, sådan mor

 
När jag för några år sedan började att tycka mer och mer om loppis, retro och second hand (och fortfarande bodde hemma) suckade min mamma mest. Inte ville hon med på loppisrundor på sommarn inte. Inte tyckte hon att det var kul att hänga med på second hand-ställena istan. 
Men sådan dotter, sådan mor. Vem är det nu som smsar om att hon precis köpt nått på Röda Korset eller som varit ute på loppistur? Jo, min mamma såklart. Bra smak har hon också, här ovan är vår nya läshörna. Med en ”hej, jag vill ha dig hemma hos mig istället-stolen” stol och trebent bord som får mitt retrohjärta att bulta. Sypuffen är gammal fast köpt nyrenoverad så att säga men hur fin som helst ändå.
Och i hallen står en teakbyrå som får bo här tills jag flyttat till större, fint det.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *