Okategoriserade

Kategori våga flyga

 
Du är du och ingen annan. 
Det är bra med förebilder MEN du ska ändå inte försöka bli någon annan. Visst , förändring kan vara bra för både sjävförtroende och självkänsla men förändring ska inte ske med tanken ”Gör jag så här blir jag som hon/han” utan skapa förändring med tanken ”Gör jag så här så kommer det att utveckla den jag är.”
Där fastnade jag ofta. Jag ska bli sån, hon gör så då ska jag också göra det..Nu lapar jag endast inspiration från andra men gör det sedan på mitt sätt, vad som passar mig som person bäst.
 
En kategori som ska fyllas av ord från hjärtat, med egna erfarenheter, när jag vågade flyga.
Ibland önskar jag att jag var 15 år igen, fast med dagens erfarenheter. Det finns så mycket jag skulle velat säga till mitt 15-åriga jag. Så mycket jag önskar jag visste då. Framförallt, ”det kommer att gå bra, du vet, med livet”.
Men samtidigt, jag har format mig själv till den jag är idag.
Det är jag stolt över. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *