Chouette

Tre pioner, ett piano och några (p)jordgubbar

Pioner från trädgården.
 
Pianospel. Först Pachelbels kanon och sen..
 
..den här från Les fabouleux destins d’Amélie Poulain.
Jag har tänkt länge att jag ska lära mig denna och när man har ett piano tillförfogande (och ett tomt hus) får man passa på. Skrev ut från internet dock och är ganska säker på att det finns lite fel, men men jag får lyssna och köra lite på gehör helt enkelt.
 
Mums! (mer behöver inte sägas)

Solen kommer fram och går i moln och är borta en stund, kommer fram, och går i moln.. Jag sätter mig ute, går in, springer ut, tar mig in. Ungefär så. Nu verkar det som att den kommer fram igen så nu ska jag ut!

No Comments

  • Christine&Paris

    Jag minns en gång förra året när jag bodde i Sverige och skulle till Paris över helgen. När jag satt på flygbussen och vi körde in i Paris spelade de musiken till Amelie i bussen. Det kändes så mysigt och jag var så glad över att vara tillbaka i Paris och hos min pojkvän. Filmen är inget jag tycker är sådär super men musiken till den är verkligen Paris för mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *