Resor & utflykter

Stockholm

 
Av någon anledning så fotade jag mest vid födointagningstillfällena. Men det är väl så det ofta blir. Har lite mobilbilder också som jag tänkte ta med här men hittar inte sladden så det får bli ett till Stockholmsinlägg helt enkelt.
 
Jag har bebisgosat hos kär vän, shoppat o-majiga skor med förhoppningen att de blir majiga tillslut (klack! Snyggt på andra – omöjligt för mig har jag alltid sagt), ätit gott i systers studentrum (bild 1), fikat på kardemummabulle och druckit läskande juice (bild 2), intagit snabbmatshamburgare fast bättre på Vigårda BBQ (bild 3), kikat ut från fönstret och fotat solnedgång (bild 4 såklart) och mumsat frukost på Urban Deli (bild 5).
 
Liter mer shopping, en till kär vän och en fin film så har ni min helg sammanfattad och klar. Härligt har det varit.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *