Paris sommaren 2009

Framme!

Da var man pa plats. Det enda jag inte tycker om än sa länge maste vara detta tangentbord… Man maste bland annat halla in shift för att skriva punkt… och q sitter pa a:s plats.. Det gar sakta att skriva med andra ord, men möjligen en fördel för er.. ni slipper mina langa inlägg.. haha!

Men men, nog om det.

Jag ar framme och jag är sa nöjd sa nöjd.

När jag tittar ut genom fönstret ser jag Paris-balkonger sa lang ögat kan na. Solen skiner och snart ska jag bege mig ut pa promenad i kvarteren häromkring. Ledig fram till 16.30 da jag ska hamta C i skolan. Sen blir det mellanmal,bad och malande.

 

Jag kommer att kunna skriva lite pa mornarna innan C har vaknat sa lite mer uppdatering kommer framöver.

Ha det fint i vackra Sverige, härliga Schweiz eller var ni nu befinner er.

Kram fran mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *