Gymnasiet

L’été

I fem dagar har jag nu inte tillhört någon klass. Och jag har faktiskt knappt tänkt på det. Skrämmande. Istället har jag börjat styra upp vad som komma skall. Det är nu bara lite mer än två månader kvar. Under året jag är borta hoppas jag att mycket ska klarna. Att nya möjligheter kommer till mig och att härliga äventyr kommer att upplevas. Men först är det jobb som gäller. Kör igång på riktigt nästa vecka. 4 dagar i rad och sen fre-sön fri. Jobbar lite extra imorgon också. Sen är det Midsommarafton! Då kommer man antagligen träffa flera stycken för sista gången. Förhoppningsvis blir det underbart ändå. Fast jag läste att det skulle bli regn. Varför är man inte förvånad?

Jag har 14 böcker som jag har köpt men inte läst än. Helst ska de vara utlästa inom 2 månader för böcker väger mycket så det kan jag inte ta med mig. Det är bara att hugga in.

Vad ska man då göra i sommar när man inte jobbar? I och för sig så blir det mest jobb men några dagar ledigt har jag allt ibland. Varannan helg och lite dagar då och då. + en hel vecka i slutet på juli/början på augusti. Planer? Johanna ska besökas i stora staden, skulle också väldigt gärna vilja se och känna det svenska havet innan jag blir isolerad i ett land utan vattengränser. Fast medelhavet är ju inom rimliga avstånd ändå. Men inget går ju upp mot svenska vatten. Men sen får vi se vad sommaren har att erbjuda.

umgås, njuta, simma, sola, skoja, grilla, jobba, leva, längta, skimmra. Sommar 2007

Det är härligt väder. Dags att njuta av det lite till. Med en bok i handen förstås. Sen är det Trumkår. Ska underhålla Bergsliden är det tänkt. När ska egentligen FIG:et bli klart? Kommer de verkligen att klara Helsingör? Det är de stora frågorna just nu. Sista spelningen i stan för mig idag. Efter det endast Boxholm kvar. Sen blir jag pensionerad. Ska jag vara ärlig så ska det bli ganska så skönt faktiskt fast det är ju såklart mycket som man kommer att sakna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *