Allmänt

Mellanperiod

Då så. Studentveckan är över. Allt är slut. Bara tomheten och härliga minnen finns kvar.

Studentdagen var helt underbar! Vi mötte upp för fotografering vid kvart i åtta. Sen bar det iväg ner till kyrkan för där skulle vi vara klockan nio. Fin sång och tal blev det där och sedan blåste vi upp ballonger så det skrek om det till kortegevagnen. (Världens finaste btw!) Upp till skolan för fralla, betyg och gråt tillsammans med lärarna. Dagens Surprise kom när jag fick stipendium, två stycken till på köpet. Det ena i dans och det andra i kamratskap som tydligen var ett stort för hela skolan. Roligt roligt. Ylva var så ledsen. Hon kunde inte ens säga något till oss. Jag kommer att sakna henne otroligt mycket! Efter att ha snabbt skrivit i varandras mössor tog vi oss ner till aulan för mösspåtagning och sedan bar det iväg ut på borggården för att tacka alla lärarna. Stor kram till alla man kände och handslag fick de andra. Under den här tiden har man också försökt att hänga på alla sina egna kreationer samt fått en hel del själv. Jädra snören som trasslade ihop sig flera gånger om men till slut hade alla fått. Sedan byggdes stämningen upp på borggården innan vi fick springa ut. Även nervositeten kom. Händer detta verkligen just nu? Så sprang vi ut (första sidan på Sklt!) och glädjeskriken hördes lång väg. Mötte upp familjen och det blev fotografering, solkräm och grattis från andra. Mot Botan ropades ut och vi begav oss neråt. Sjungandes studentsången och andra ramsor. Ridning, simning, ringlek. Kortege utan ljudanläggnig så vi fick sjunga hela tiden – alla varven. Lite allt möjligt blev det. Åkte hem. En hel  del folk kom. På kvällen blev det en trevlig kväll på Olins.

Studentbalen kan man beskriva med ett ord: Trevlig. Maten var god, folk var glada och inget häpnadsväckande hände. Det var trevligt helt enkelt.

Tänk att vi fick så härligt väder. Vädergudarna prickade in just studentdagen som vindfri och lagom varm och balen blev lite svalare och vi klarade oss från regnet som kom senare på kvällen. Ljuvligt

Idag träffades lite mer än halva klassen och gjorde rent kärran efter kortegeklädningen och sedan blev det lite picknick i Amandas trädgård. Mysigt.

Trött som få. Skönt att det inte är något jobb imorgon men den tredje fästingsprutan ska tas om det nu finns något vaccin.

Bilder finns på feuille.bilddagboken. se inom kort. Har inte gjort iordning på dem än.

Ut i arbetslivet går jag för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit Studeeentten. Fy fan vad jag är bra! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *