Gymnasiet

Swenglish

Ingen i klassen har lämnat in bilder till lärarkollagen. Min klass i ett nötskal. Något bestäms men det händer inget. Så nu väljer jag väl själv då. Vanliga kameran ska få följa med till London så jag ska ta massor av stenålderskort mellan de moderna. 1 timmas framkallning och sedan kan jag börja klippa och klistra. Roligt, roligt.

Inatt drar vi. 03.00 tar bussen oss ner till Landvetter och sedan tar flyget oss vidare till London. Jag har ännu inte börjat packa, men jag har i alla fall köpt plåster och tandkräm. Det är en början. Jag tar nog Schweiz-väskan och den är superstor. Störst väska kommer jag att ha helt klart.

Helgen bestod av Drill, drill, och lite till drill. Trumkårsspelning och Drillshow på lördagen och publikuppvärmning på Odenplan igår. Drillshowen gick bra men av någon anledning så stod jag där med hela ansvaret för allt. Jag skulle inte ha något med drillshowen att göra förutom bakning och programblad. Varför? undrar jag. Nu måste någon annan ta tag i det!

Det blev en äta kaksmulor kväll igår med Herm och Emil. (Stina jag kunde ju! Emils fel alltihopa.) 😛

Sista drillträningen med mina små idag. Sorgligt. Eller, det kommer knappt att bli någon träning. Bjuda på kaka tänkte jag och säga hejdå.

Oj, jag har massor att fixa och nu är franskan klar att skicka in. Nu måste det läggas på ett kol här.

På lördag är vi tillbaka i landet igen efter fantastiska dagar i den Engelska huvudstaden.

Nu flyger vi.

Bye bye. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *