Gymnasiet

Il pleut

2 veckor till Studenten!

Mina skor är fortfarande plaskblöta. Det hade nog gått att vrida ur dem förut. Byxbenen och sockarna likaså.

Dagen började inte så bra.

Dagens tabbe: Det regnar på morgonen och jag byter både jacka och väska till något mer regntåligt. Går till bussen. Sätter mig på bussen. Precis när bussen svänger ut på Skaravägen och jag har tankar på att slumra in, slår det mig. NYCKLARNA! Idag skulle vi lämna in skåpsnyckeln och få tillbaka dispositionen på 100kr. Jag hade glömt dem, typ enda dagen som jag verkligen behövde dem. Det var bara att åka med till Skara, gå av på busstationen och sätta sig och vänta på nästa buss till Falköping som gick klockan 8. Åkte tillbaka hem, hämtade nycklarna och gick ner till stationen igen för att ta 9.16 bussen till skolan. Hela tiden regnar det självklart massor. Går upp till skolan och har missat hela introduktionen för Djäknedagen. Sluter dock upp med klassen efter att ha lämnat tillbaka nyckeln och fått mina 100kr.

Sen blev dagen bra igen. Rundvandring i Skara i ösregn var väl ingen höjdare direkt men det var intressanta historier han berättade. Sedan mat, chicken nuggets. Kan varit sista gången som vi åt i matsalen. Lite beroende på vad som händer sista veckan. Mingel i sal 205a och b. Vi drog till ÖB efter det. Mys i Malins bil med Niklas, Johannes och Malin. Sedan hem. Mat. Två timmar drill. Det kommer att gå bra imorgon. Om jag inte svammlar för mycket. Får öva i kväll mellan franskan.

Ingen motivation alls till uppsatsen av förklarlíga skäl. Åh.

En packlista måste skrivas. Jag är en listperson. London hägrar. Musikaler, shopping och museum. Jogging i Hyde park ska också försöka hinnas med. Det kommer att bli underbart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *