Gymnasiet

Onödigt men ja..bra

Första ”riktiga” danslektionen på evigheter hade vi idag på morgonen. Oj, vad härligt! Uppvärmning, styrka, massor av underbara diagonaler, en jazzdans, en streetinfluerad och till sist ordentlig stretch på slutet. Det sorgliga är ju att vi bara har en lektion kvar. Då ska jag njuta. Bild: Tyvärr är det inte jag. Utan min underbara danslärare Kajsa. så kan det gå efter ett danspass..för henne..

Även sista pianolektionen nästa vecka. Lika sorgligt det. Vad ska jag hitta på till Per då? Hmm..förslag mottages tacksamt. Måste även hitta sommarsång-noterna (nån som har?) så att jag slutar på topp, med läxan genomspelad innan lektionen. Förra veckan fick jag ta låten ur minnet och ja, så långt kom jag inte. Bara genom den roliga, inte så krångliga, första biten. Jag har just nu bara hittat sista sidan, verkar som resten har städats bort när vi målade om.

Det är mycket man borde göra nu. I helgen ska jag börja spåna på ”hänga på”-grejer till alla. Och skriva alla fina kort/brev. Pysselhelg, mycket trevligt. Måste in på norders och titta efter lite nya dekorationsgrejer och pennor, jag älskar den avdelningen. Mycket pengar kan försvinna där, fast det är det faktiskt värt. Bild: Egobild

Vikarieträff på jobbet idag. Blir spännande. Kom på detta igår. Tur att jag inte glömde, det är en sån sak som skulle vara typiskt mig att glömma.

Balbiljetten är fixad. Fint inbjudningskort fick man och allt.

Exakt 3 månader till Schweiz idag!

Planet lyfter klockan 18.20 den 24 augusti. ahh!

Jag har fått min stora väska nu. Lätt är den också så ska försöka att inte få nån övervikt på bagaget. Jag kan ju få tro det ett tag i alla fall. Skulle ju i och för sig vara ett under om jag lyckas.

Veckorna som följer. En vanlig skolvecka, hur vanlig den nu kommer att bli, en vecka i London, Studentveckan med Pajmiddag,togaparty,en ej ännu bestämd onsdag men nått kul iaf, kortegeklädnad, Studentdag  btw, välkomna till mig efter fyra. Eftersom jag tar en vecka efter alla i Falköping så kan ju alla komma hem till mig! 🙂 dock förståeligt att det inte går att komma till Skara vid utspringet.  Kan locka med mat och tårta. Tyvärr missar jag studenten här eftersom jag är i London. Det är en liten miss.. , Studentbal, och dagen efter blir det en sista träff med klassen. Det är då man får gråta. Anteckna: Köp vattenfast mascara till studentdagen. Veckan som följer är jag så gott som ledig. Lite trumkår, litelite jobb och sen också förstås Midsommarfest hos Amanda. Det är bara en månad till midsommarafton. Inte klokt.

Förhoppningsvis lön imorgon, blir spännande att se hur mycket det blir. Då blir det shopping på lördag.

Bild kommer ikväll för batterierna i kameran dog. Tessan plåtade hela danslektionen så det blir spännande att se om det blev något bra. Bild: Egobild.

Dödat tid i nån timme. Får vara slut med det nu. hjälpa till med nått tält till kullenfestivalen imorrn, sen blir det hemfärd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *