Gymnasiet

Qu’est ce qui se passe?

Jag är fri! Igår skrev jag mitt sista franska prov och uppsatsen i kulturhistorisk fördjupning är inskickad. Nu kan jag ägna mig åt annat än skriva, skriva, plugga, plugga på dagarna/kvällarna. Helt otroligt härligt. Fast ja, lite sorgligt också förstås. Måste faktiskt erkänna att jag tycker om att plugga. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig, känns som om att jag kommer att slösa bort en hel del tid då jag kunnat göra nyttiga saker. Flera gånger har jag kommit på mig själv att jag vill räkna matte, ångrar fortfarande att jag inte valde Ma C i trean. Bara känslan att få dyka ner i matteboken och få en massa gjort. Hmm, jag vet.. Sjuka tankar. Och såklart, solodansen är redovisad också. Det gick bra. Jag är nöjd.

Om en vecka kommer domen. Betygsgenomgång. Märkte när jag fick min individuella studieplan av syon för nån månad sen att det är 1300 poäng jag inte har fått betyg i. 13 ämnen. Det är mycket, nästan häften av mina 3000 poäng och 33 ämnen. 33 ämnen på tre år. Inte konstigt att man har haft mycket att göra. Dessa 1300 poäng kan ju förstöra hela mitt betygsnitt. 7 av ämnena har med dans och produktionen att göra. Det känns ändå rätt lugnt men man vet ju aldrig hur de tänker.

Heja Niklas som inte kommer att ligga på latsidan efter studenten och förverkligar drömmar hej vilt. Härligt franskaplugg samtidigt som praktik med nån teaterinriktning. Den mannen kommer att gå långt han.

Slö är jag. Svängde in på uppfarten kvart i 4 i morse. Gryning var det och allt. Helljuset behövdes verkligen inte vara på. Ärendet i Skara var: Pirates of the Caribbean – vid världens ände. 23.59 drog den igång och den var bra. Lite svårt att hänga med i svängarna men helt klart värt ett biobesök.

Inga lektioner idag utan endast en drilluppvising med de små. Skönt. Blir möjligen en tripp till Skara sen för lite umgås. Ingen sen kväll dock utan tar nog 21-bussen hem. Imorgon har vi förhoppningsvis en riktig danslektion och sedan blir det balbiljettsköp.

Gårdagen blev en Herman-dag. Med balprat,hönekaka, trumkår, promenad och tillsist franska (läs: mycket lite franska).

Nu blir det först en franska film. Fortsättningen på min spännande bok som Monica tyckte att vi skulle se. Hoppas verkligen att den är bra annars tror jag inte att jag klarar av att sitta och titta. Sen scrubs och sen är det nog lagom att ta sig upp till pianot via staden.

3 månader till äventyr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *