Gymnasiet

Fyrkantiga ögon

Jag och Emil bakade sockerkaka och checkade svenska rubikkubsföreningens hemsida (fråga inte), hotade Stina via Sms, hämtade Stina när hon kommit hem, pratade med Herman i Skåne, men var först helt säker på att det var Schweiz som ringde och blev otroligt nervös men som sagt det var tydligen ett Skånenummer, och sen åt vi sockerkaka med glass. En envis fluga försökte joina oss vid ett antal tillfällen men vi vi sa blankt nej varje gång, många gånger. Sedan märkte Stina att kylskåp nog inte är den bästa platsen för glass om man inte vill ha den smält. Men den var ju god ändå, vår nougatglass. Cyklade hem i mörkret och måste ha väckt halva kapellsgatan med min (mammas) gnisslande, knäppande och cykellampsljudande cykel. Så artade sig Fredagskvällen. Trevligt och bra.

Ställde klockan på 9.00, somnade om och vaknade tio. Uppsats och mat innan jobb klockan två. Inte mycket gjorde vi. Fick dock lite barndomsnostalgi när bolibompa började med disneydagsklassiker och sedan följde Rasmus på luffen. Vi läste även Storm-Stina som var en av min favoritböcker när jag var liten. Kunde åka hem vid 21.30-tiden efter att ha försökt mig förstå vilka tider jag ska jobba i sommar. De var helt ändrade från förra gången jag kollade. Så jag har återigen knappt nån koll, men det löser sig väl. Avslutade dagen som den började, med uppsats. Jag ska bli klar idag. Och jag är på god väg att bli det faktiskt om inget oväntat händer.

Klockan ställdes på 9.00 idag med och jag gick faktiskt upp direkt. Frukost och sedan uppsats. Trot eller ej. Det går ganska bra just nu. Min sista uppsats alltså som estet och skolungdom.

Ligger denna vecka bra till med franskan. Det är otroligt men jag ska nog klara av att läsa ut boken och förstå vad den handlade om utan några större svårigheter. Franskan har på något sätt släppt.

Precis bakat kladdkaka till fikakväll. Det luktar gudomligt.

Solodansuppvisning imorgon. Måste träna lite till. I en stor sal, tack. Hur ska nu detta gå? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *