Gymnasiet

Blommig och grann

Gårdagens goda gärning var helt klart vår städning runt Motell Ålleberg. Fast okej, vi fick betalt. Men ändå. Gårdagens ”jag förstår inte” måste vara allt skräp folk slänger. Jag förstår inte att man kan slänga skräp bara sådär. Diken fulla med McDonalds kartonger. Det var inte trevligt att gå där utan handskar och rensa upp äckliga, blöta och smutsiga kartonger, påsar, sugrör och papper. Men rent blev det tillslut. Nästan.

Torsdags kvällen bjöd på uppsats innan Anna ringde och räddade mig. Filmtime blev det. Kanske inte världens bästa film direkt. Sjuk humor. Men det är alltid trevligt att umgås. Hela den familjen är ju helt underbar! : )

Dagens kommentar tydligen. ”Det känns som jag har uniform på mig”.- Jag, ståendes på torget, iklädd uniform några timmar efter spelning, pratandes med Emil. Jag försökte uttrycka min känsla jag hade då jag stod där på torget i uniform och stack ut från mängden. Det kändes sådär. Det ville jag komma fram till.

Fest i Stad. Kunde väl gått bättre. Men, ja. Sådant ska man inte dalta. Och vi tycker väl att det var värre än vad publiken upplevde.

Dagens namn: Geta Lööf. Dock inte en släkting men däremot en poesiskrivande kille. Undrar hur de kom fram till det namnet.

4 veckor till Studenten. Idag!

Det är fredag men det känns som söndag. Ganska trevligt att ha hela helgen kvar. Nu blir det kakbak hos Emil. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *