Gymnasiet

Tiden går och går

Solodansen har nu visats upp för första gången, dock endast för Kajsa. Hon gav tips på vad jag skulle förbättra och berömde det som var bra. Domen faller om en vecka. Då är det riktig uppvisning för klassen och Kajsa, Sladden och Jorge. Jag måste öva mer.

Drillen var bra idag. Fest i stad på fredag och vi kan det som vi ska. Känns tryggt och extra tryggt känns det när det är på torget, då vet man hur det ser ut och man kan innan bestämma vart man ska byta om. Det är egentligen det man är nervös för innan spelningar, att det inte finns något ställe att byta om bakom. Men det är alltså kirrat denna gång.

Promenader kan vara mycket deprimerande. Den härliga promenaden igår (hade jag tänkt att den skulle vara i alla fall, det var så härligt väder.)  utvecklades till något mindre trevligt. Man ska inte tänka mycket när man är ensam. Inte på vissa saker i alla fall.

Projektarbetet utprintat och klart. En lättnad är det och en tyngd har fallit från mina axlar.

Tuff förmiddag imorgon med nationellt prov i Engelska på morgonen och sedan blir det muntlig redovisning för hela slanten fram till lunch. Men sen är jag ledig. lite dans och sedan åker jag nog tillbaka till Falköping för att fixa pass och skriva uppsats. Jag och Julia arbetar framför datorn i skift denna vecka. Hon har mycket som ska in och jag har den STORA sista uppsatsen att skriva. Jag fick de sena passen.

Som sagt,hjärnan producerar mycket att skriva för tillfället.Mycket strunt för övrigt.

Varför har engelskan blivit ett världsspråk? – en studie i det engelska språkets uppkomst och utveckling.

Jag vet vad jag ska göra i helgen. Det är ju långhelg, tur det.

Sovdags.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *