Gymnasiet

Sprudlande energi

En hel del bloggande nu i helgen. Fast vem vet när man får tid nästa gång, så det är väl lika bra att skriva när man har lust.

Jag sitter just nu och försöker ta mig igenom Engelska- öspråk, världsspråk, trendspråk. En härlig bok på 400 sidor som gärna ska bli utläst så fort som möjligt. Uppsatsen måste bli Klar! Fast jag lär väl sitta och panikskriva på söndag ändå, som vanligt. Det var tydligen så att jag ska jobba på lördag inte på söndag. Tur att jag kollade det idag. Jobbet idag gick bra. Vi tog en promenad till Sommarhemmet på förmiddagen och jag åt återigen min nya favoritglass Pop 74, som jag antagligen kommer att föräta mig på i sommar, men vad gör det. På vägen hem plockade vi en härlig blombukett och sedan lyckades jag att för första gången laga en ätlig kycklinggryta. Det var första gången jag gjorde en kycklinggryta, inte första gången jag lagade en ätlig..hmm..Avslutade dagen med lite dagboksskrivande som man måste och därefter några matcher i pingis innan hemfärd. Jag har ett ganska så bra jobb jag.

”Och regnet det bara öser ner..” Solen skiner, himlen är blå..” Knäppt väder

Lite småpanik börjar infinna sig inför dansen imorgon. Jag är inte nöjd med slutet och det är svårt att dansa hemma. Det får bli tidiga bussen imorgon och försöka fixa det så gott det går. Tur att det bara är en första uppvisning, bara för Kajsa imorgon, och inte den riktiga.

Jag vet inte hur Serbiens bidrag lät. Jag fick otroligt med energi på kvällen och satte mig och illustrerade projektarbetet och började med kuhi-uppsatsen. Dock var det ju Öststats dominans så det skrek om det. Och såklart fiasko för Sverige, enligt tidningarna.

Jag måste jobba mer på min tantkaraktär också. Betyget hänger nog på den,eller ja, vad jag säger kanske, fast det måste sitta.

Måste börja spåna på baluppsättning. Jag och mamma ska ta en dag då hon får öva lite. En tanke finns men har ingen aning om den går att förverkliga.

Det är dags för en liten förändring. Frågan är om det går. Men jag ska allt försöka igen.

Fikakväll var längesen. Men naturarna ska tydligen plugga. Dåligt,dåligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *