Gymnasiet

Gott och blandat

Dags för lite förändring…

Inga lektioner idag men åkte till skolan med kvart över tio bussen för solodans och gruppredovisningen. Känns som om att jag kommer att ändra lite på dansen nu i helgen, så gott det går på de små ytor vi har hemma. Redovisningen kommer att gå bra om jag bara övar i helgen.

Jag har bestämt mig för att göra den formella uppsatsen i Kulturhistorisk fördjupning. Om det engelska språket blir det. Bad idag om att få nästa helg på mig också och det gick bra. Såg dock att jag ska jobba nästa söndag 14-22 så jag måste alltså se till att vara klar på lördag. Långhelgen kommer alltså att vara fylld av uppsats. Men sen är jag fri iallafall.

”När en del tycker att man är stor, och en del tycker att man är liten, så är man kanske alldeles precis lagom gammal.”

Chocolat på tv:n, mysig film. Dock borde den varit på franska.

Hade en mindre trevlig känsla i kroppen när jag vandrade runt i Skövdes affärer. Blev mycket nere helt plötsligt. Det går inte att förklara mer.

MoPs slutproduktion var bra. Fast det var lite som var mindre bra. Helheten var dock helt ok.

Jag hade velat gå på Simon&Garfunkel konserten på söndag men jag fick veta att det var slutsålt. Typiskt.

På tal om söndag så ska jag jobba min första dag på egen hand då. Jag kommer inte ihåg vem det var jag skulle jobba med men en ungdom i alla fall. Schema för sommaren hoppas jag på att få också.

Blir lite iordningsplockande på rummet nu innan läggdags, det är nu jag är som effektivast på den fronten.

Drömma söta drömmar ska jag göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *