Gymnasiet

En vanlig söndag

Det känns på något sätt härligare att sitta och skriva vid vår nya dataplats. I ett större och ljusare rum, vid ett rymligare bord och med utsikt ut över gatan. Och så kan man breda ut sig med alla böcker. Det är bra.

Jag (läs mest pappa) lyckades med maten igår. Jag hade nog klarat det själv men när pappa insisterar så gör jag ju hellre bordsplacering och dukar istället. Det var en härlig kväll med prat och skratt.

Samhällen går framåt även fast det är långt kvar. Det blir skola tidigt imorgon och kvarstanning på tisdag.

Det är så mycket man vill göra i livet. Hur ska jag hinna med allt? 19 år känns betydligt äldre än 18. skrämmande. Jag har 1 år planerat förhoppningsvis och hoppas att jag då kommer att få se några, för mig, okända delar av Europa. Lite Toscana, lite Österrike, lite fransk sydkust och lite annat kommer nog också att dyka upp. Såklart lite schweiziska alper och dalar och hemskt gärna en visit i London dit Lovisa, Malin och Amanda drar på äventyr i höst. Jag kommer äntligen att få lära mig franska flytande och jag ska samtidigt inte glömma bort italienskan (som tur är kan pappan i min familj språket). Mamma är sjuk så bokningen av biljetten är lite uppskjuten.

Det kommer att bli så bra så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *