Gymnasiet

Tiden krymper

Då kan jag kryssa för en sak till på min ”att göra innan studenten-lista”. Balskor är köpta. De passar mina breda fötter och de passar klänningen, flyt kan man ha ibland. De inhandlades i Göteborg och vi var där med klassen. Balettakademien och Dansforum besöktes. Information och sen fick vi se på en balettklass och en proffsjazzklass. Herregud vad de var duktiga på baletten. Jag om två år? Skulle inte tro det. Men kul skulle det vara.

Projektarbetet är äntligen nästan klart. Endast en omskrivning av pjäsanalysen och layouten kvar. Det kommer att bli färdigt i tid. Kuhi-uppsatsen ligger däremot lite pyrt till. Jag vill egentligen inte stryka kursen men Samhällen går före och sen får vi se hur mycket tid det är kvar. Typ 1 dag kan tänkas..

Jag börjar få lite smått panik nu. Det är ju för sjutton maj redan.

På söndag ska jag och mamma boka biljett. En enkel till Basel tack! Datum? Den 24 augusti. Jag missar Helsingör resan med Trumkåren. Men ja, det får jag väl ta.

Nationellt prov i engelska har genomförts på morgonen. Writing. Jag är kass på engelska. Konstigt eftersom jag tycker om alla andra språk. På tal om språk. Italienskan skippades idag men jag får väl göra lite hemma. Kändes inte värt att vänta till sista lektionen (och enda!). Sorry Johan men känns inte så farligt, vi gör ju knappt något ändå.

Studentmiddag idag. Hawaiitema. Kanske inte världens bästa tema direkt  men vi har kommit på flera sätt att komma runt hulahula-kjolarna. Några är strandsatta sjömän, andra helylle turister och jag, jag ska vara Voodookvinna. För det finns väl sådana på Hawaii? Fast om någon frågar är det ju bara att säga; Har du varit på Hawaii eller?? Tänkte vara en palm först men det blir ju så omständigt om jag måste sätta mig och sy.

Imorgon ska jag städa, handla och laga mat. Sen blir det 8-manna middag. Det ska bli så trevligt så.

Glad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *