Gymnasiet

Överbelamrad

Projektarbetsdag. Namnet på denna dag. Och lite engelskadag och lite formell uppsatsdag. Och gärna lite Solodansdag också förresten.

Igår var det Drilldag. Det gick bra men inställningen från vissa var kanske inte den bästa.

Sedan var det också en veldag en liten stund och grilldag, och en trevlig dag/kväll. Skara besöktes tillslut först efter att Sanna vände för att hämta mig, efter att vi vände för att byta bil och efter att vi vände en gång till för fika. Men tillslut kom vi i alla fall fram. Grillning på en altan några stycken. Kallt blev det efter ett tag och efter en promenad och lite mer pina sittandes under filtar gav vi upp och förflyttade oss inåt. En halv film och sedan hemfärd. Allsång à la mig och Sanna på hemvägen.

”Du kan inte stanna i ditt eget hörn av skogen och vänta på att andra skall komma till dig. Du måste gå till dem ibland.” Nalle Puh

Projektarbetet måste bli klart, helst idag. Varför skrev jag inte rent loggboken under produktionstiden för? Man lär sig av sina misstag..Nu måste jag sitta med den och skriva, och skriva och skriva lite till.

Valborg imorgon. Och i år får jag för första gången inte se elden.

Jag kommer däremot inte vara sysslolös eftersom en tjock bok ”The history of English” ska läsas. Och så blir det lite förfest också i Skara.

Dags för lite film innan jag fortsätter med pluggandet i många timmar till. The Holiday, verkar mysig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *