Gymnasiet

Gropar

Livet är allt bra konstigt ibland. Ibland vet man inte vad som är upp eller ner, eller vad som är bra eller dåligt. Men livet är ju som att gå på is, ibland halkar man ju. Det går inte att undvika.

Såg 2:ornas genrep igår. Mycket bra. Och sedan, efter lite ”vi kan inte bestämma oss”, så bar det i väg till Lovisa för att ta skydd för blåsten. Väl där flödade fantasin fritt och av någon anledning blev det så att flera serier skrevs. Melankoli var temat.

Lite Anna-time idag. Vi åkte till Skara för produktionen och sedan blev det mat och prat. Dock ingen förberedelse inför helgen, som det stod i papprena att man kunde göra. ”Så att du känner att du kan representera din lokalavdelning på bästa sätt”. Vi kommer inte vara så bra just på den punkten. Fast, vad gör det egentligen. Vi är ju trevliga i alla fall..

Massor att läsa på vägen upp och ner. Då är det självdiciplin som gäller.

Det är dags nu. Fast antagligen är det ju försent nu. Det är garanterat försent nu. Det är dags att inte göra misstaget igen. Aldrig mer. Och hur många gånger har jag inte sagt det då? Tusen och åter tusen. Men kanske. Hoppet håller sig vid liv i alla fall.

Nya pianostycket är underbart att spela.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *