Gymnasiet

Molnigt värre

Numera luktar jag nästan alltid svett och går runt i mjukisbyxor och balettskor i skolan. Pricken över I:t är det röda fejset som infinner sig i minst en halvtimme efter en intensiv danslektion i 2 ½ timma. Har allt mer förstått att detta sätt att utmärka sig på kanske inte är den mest attraktiva och inbjudande stilen man kan ha..men som tur var finns det ett 120-tal till av samma kaliber på skolan, så ensam är jag ju inte. För att göra det hela lite mer positivt så sägs det ju att estet-tjejerna är de snyggaste på skolan. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara. End of story.

 En kort och bra dag i skolan idag. Första franska lektionen på länge och vi fick traggla oss igenom en massa konstiga menigar. Kommer jag någonsin att säga ”Det är det problemet som det är frågan om”..? Skulle inte tro det, svårt och klurigt men ja, skönt att vara igång igen. Det 5:e steget är inte lätt minsann och jag och Lovisa har verkligen märkt hur mycket grammatik man glömmer på ett sommarlov.

Sedan dans inför Öppet Hus på lördag..hur ska detta gå?

Dagen avslutades med ett föredrag i svenska. Kunde kanske gått bättre. Men nu har jag haft min sista svenska lektion! ”Endast” ett jätte arbete kvar som vi ska göra istället för lektion. Kan ju tyckas att hon ska ha tillräckligt med betygsunderlag nu när vi har läst denna kurs i 1 ½ år, men icke sa nicke. Detta måste också göras. 

Jag måste städa mitt rum..

Ganska långt och tråkigt inlägg idag. men de behövs väl också ibland.

Till sist måste jag bara tipsa om en låt: Paperweight med Joshua Radin och Schyler Fisk. Underbart bra!

 

Ang. bilden: Resultatet efter all svett och stress. Vår föreställning i 2:an ”Man går på krogen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *