Listor

Jag just nu

Läser: Alldeles för lite som inte vänder sig till en 2-åring. Hur svårt kan det vara att plocka upp den där halvlästa boken? Lovar mig själv bättring.

Hänger: Ganska så ofta här ↓ 

Dricker: Vatten. Kylskåpskallt vatten. Utan någonting i. Jag är en sådan person som verkligen inte förstår hur man kan stoppa ner någon sorts smaktillsättning (säg typ citron) i en vattenkaraff. Vatten ska det vara, utan några konstigheter. 

Skriver: På två uppgifter till den handledarkurs som jag gick i höstas på jobbet och som jag inte riktigt hann klart med då jag blev sjukskriven i graviditeten.

Drömmer om: Att få i ordning på tankarna som jag har kring min egna verksamhet. Och att komma in på en kurs med antagningsprov, för den kommer vara pricken över i:et i redan nämnda framtida verksamhet. 

Äter: Sådant som mannen lagar. 

Funderar på: Sommarsemester och att jag måste framkalla fler foton.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *