Barnprat,  Inredning

Delar av Hedvigs rum

I och med flytten till vårt lilla radhus blev Hedvig med eget rum. Hon bor just nu i det enda tapetserade rummet och så här ser det ut just nu. Tapeten heter ”dots” och kommer från Majvillan. En vägg som innehåller kök och lite annat är inte riktigt klar än så den väntar jag med att visa upp. Alla möbler och de flesta sakerna är köpta second hand förutom Ivarskåpet som vi hade i vardagsrummet i förra lägenheten. Nu fick det komma upp här i stället men just nu är det ganska så tomt ska erkännas Är mycket pepp på att åka på loppisrunda och fylla det med pussel (Hedvigs bästa just nu), spel och böcker så småningom.

Teakhyllan köpte jag till min första lägenhet. Börjar redan nästan ta farväl av det för när Elmers säng ska in här sen tror jag inte att det kommer att få plats längre.. Men kanske ändå, vi får se.

Sängen hittade jag i en facebook-grupp. Scrollar numer sådana ganska så ofta och även auktionssajter och blocket. Får nästan kalla det en hobby för att jag ska kunna försvara beteendet.. Jag kommer liksom in i perioder då jag har stenkoll för att sedan inte kika på flera veckor. Är det bara jag eller finns det likasinnande?

Tavelväggen är lika sned som alla andra tavelväggar som jag satt upp i mina dar. Jag har aldrig tålamodet att mäta med mätinstrument etc utan går alltid på ögonmått eller på sin höjd fingermätning. Att det inte är helt rakt gör inte så mycket tycker jag.

Glad fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *