Festligheter

Två månader till bröllops- och födelsedagsfest och klänningsfunderingar

Om två månader och två dagar ställer vi till med stor fest för att vi har gift oss och för att både jag och Kalle fyller 30 år i år. Han två dagar innan festen och jag några månader senare. Vi har bokat Rinkaby Gård utanför Växjö, en loge i två plan som är så mysig. In och kika på bilderna på hemsidan vettja!

Menyn är bestämd och nu börjar jag mer och mer fundera på utsmyckningen. Här är några saker som insprierar mig just nu. Med dessa fem deltar jag även i dagens ord i #fotoutmaningmars2018
 
 
Tänkte att jag ska försöka skriva några inlägg om festplaneringen framöver. Det jag även funderar mycket på just nu är om jag ska ha min vita klänning på mig som jag hade på vigseln i Paris eller om jag ska försöka hitta någon annan.
 
 
Den är ju kort och inte otymplig men eftersom det inte är ett bröllop så tvekar jag lite. Samtidigt tycker jag jättemycket om den och vore kanske dumt att inte använda den ytterligare en gång när man får chansen. Vi får se, kanske byter jag om under kvällen om den perfekta festklänningen dyker upp.
 
 
Ett världsligt problem egentligen ju. Något som är klart är hur vi sätter bordsplaceringen. Vi länsade turistshoppar på vykort i Paris och kommer att göra en grej med dem istället för att bestämma var varje person ska sitta. Det blir det klassiska bordsdam/bordsherre men inte som man brukar göra på ett rent bröllop. Återkommer till det en annan dag.
 
 

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *