Hemma hos oss

Vår lägenhet till salu i Växjö – en liten rundvisning med mäklarbilderna

I höst flyttar vi som sagt till radhus och nu ligger vår lägenhet ute som ”kommande objekt” på Fastighetsbyrån Växjös hemsida. Den är alltså inte ute på hemnet än då det är så pass långt fram till inflytt och officiella visningar blir det framåt våren. Såklart så hoppas vi på om vi smidigt skulle kunna sälja den innan den riktiga visningen. Just nu har vi massor av saker nedpackade i lådor, bokhyllan saknar massa böcker och Hedvigs hörnor i sovrum och vardagsrum har fått flytta på sig. Och jag orkar inte göra ordning igen om jag/vi sen måste packa ner allt igen inför visning. Så vi får leva lite mer spartanskt än vi brukar helt enkelt. Men som jag babblar, låtom oss kika på några av bilderna vettja.
Hall
Hall william morris tapet
Välkommen hem till oss! Hallen är stor som ett eget rum och är det enda rummet, förutom köket, som vi har fixat till med färg och tapet.
vardagsrum
vardagsrum med öppen spis
vardagsrum
I ena vardagsrummet har vi TV-rum och där bakom soffan till vänster där det ser så tomt ut har får just nu Hedvigs saker husera.
matbord och vardagsrum

vardagsrum

matrum
Det andra vardagsrummet agera större matplats, musikhörna och inbyggd bokhylla. Så här lite i bokhyllan har vi nog aldrig haft, vanligtvis ser den ut ungefär så här 
Kök från Ballingslöv
kök från ballingslöv
Köket som vi är så nöjda med. Vår stora renovering i denna lägenhet.
sovrum
Sovrummet är stort och har mycket förvaring med både klädkammare och stor garderob. Lite nervös inför nästa boende vad gäller förvaring och golvyta nu när vi är så himla bortskämda med det här..
Alla bilder från Fastighetsbyrån Växjö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *