Hemma hos oss

Vi har renoverat hallen!

Hej! Jag fick lust att blogga så då gör jag det medan Hedvig sover.
 
Förra året renoverade vi köket vid den här tiden (skulle länka till köksinlägg men upptäckte att jag visst aldrig gjorde något?!? Skrivs upp på inläggslistan). I år tog vi tag i hallen men som tur är så blev den klar innan december tog sin början så vi slapp decemberstök även i år.
 
 
Det får duga med instagram-bilder just nu men hoppas kunna fota bättre snart. Så nöjd med tapeten, skrivbordshörnan och ja. Allt!
 
 
Den platsbyggda förvaringen hade jag som en idé i huvudet och min bror gjorde den till verklighet med lite egna idéer också. Väggarna som inte är tapetserade samt allt det platsbyggda är målat i färgen ”lovika” från alcro.
 
Hejdå från vår ”nya” hall. Mitt bästa rum just nu.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *