Hemma hos oss

Bullbak i nya köket

Denna morgon tänkte jag börja visa er köket. Voilà, här har ni det! Köket är som sagt från Ballingslöv, de svarta lamporna från Watt & veke och hyllplanen + konsoler från en helt vanlig byggaffär och så har jag målat dem i färgen ”vit linneväv”.
 
 
Det är inte helt färdigpiffat än, lite krokar ska upp, kanske en hylla till å lite sånt men det struntar jag i. Jag skyndar inte fram utan det får ta den tid det tar. Det fattas även två bitar som ni kanske ser, över överskåpet och i hörnet där nere, bitar som var felbeställda så det dröjer lite tills de kommer. Men men. Det är ett kök. Man kan laga mat i det, man kan umgås i det. Och så kan man baka såklart.
 
 
Och baka, det gjorde jag igår. Det blev klassiska bullar och jag använder mig alltid av Leilas recept. Avnjuts bäst med ett kallt glas mjölk, men det vet ju alla.
 
 
Nu är frysen full och vi har lite att bjuda på när det kommer besök nu framöver. Om jag inte går sjuttioelva dagar över tiden förstås och inte kan låta bli att nalla ur påsarna.. 😉
 
 
Oxalisen trivs inte jättebra här inne då jag tror ljusinsläppet är lite för dåligt så måste fixa lite andra växter tror jag minsann. Växten från andra bilden är också ”inlånad” så en tur till blomsteraffären hoppas jag hinna med i veckan.
 
Piffandet fortsätter och glädjen över köket är stor, vi är så nöjda.Det är så ljust här inne nu till skillnad från förut.  Så glad att det blev som vi tänkt, eller, det blev faktiskt bättre. Ni kommer att få se mer bilder och små köksprojekt framöver, var så säkra. 😉
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *