Tänkt & funderat

En början på 2017

Idag har vi städat bort julen och fortsatt att städa lite till. Ett helt nytt år ligger framför våra fötter och även fast förväntningarna på ett sätt är höga försöker jag nu ta var dag som den kommer och ställa mig in på att det inte bara är jag som kommer att styra hur det här året ska bli. 
 
 
Om 10 dagar beräknas vi bli föräldrar. Det kan alltså bli imorgon – eller om tre veckor. Ingen vet. Det jag vet är att jag inte kommer att gå till jobbet på ett år eller så och att jag i morgon eftermiddag kommer att kunna börja inreda köksbänkar då allt är färdigoljat. Så det tänker jag fokusera på då, och ta varje dag som den kommer. I min nya anteckningsbok hoppas jag att jag duktigt kommer att skriva några rader, i alla fall några gånger i veckan, och med hjälp av min nya kalender hoppas jag på att jag kan hålla reda på lite datum och händelser under 2017.
 
 
Jag hoppas ni haft en fin julhelg och nyårsafton och önskar er en finfin start på det nya året. Inom kort hoppas jag kunna få till både köksinlägg och lite bebishörnor från här hemma. Men som sagt. Jag tar en dag i taget så får vi se hur dagarna kommer att se ut. Spännande är det ju helt klart. Och pirrigt.
 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *