Tänkt & funderat

En glimt av sommaren

Det har varit, och är, så fina dagar. Vi har fått en glimt av sommaren och hur den kan vara när den är som bäst. Tack för det vädret.
 
 
Jag har hört att det är ovanligt mycket vitsippor här i år. Och stora är de också. Så vackert titta på.
 
 
Jag har målat tånaglarna och doppat fötterna i sjön. Hängt på en brygga och gått lång promenad som fick stoppas halvvägs för vattenköp pga så varmt.
 
 
Allt blommar så det står härliga till. Vi äter kvällsmat på balkongen eller uteplatsen. Täcket är för varmt på natten och man kan gå i bara linne till jobbet och inte ens ta med en extra tröja i ryggsäcken. 
 
Jag gillar dessa glimtar. Jag kommer att påminna mig själv om dem när sommaren har dåliga dagar, fast om jag ska vara ärlig, jag gillar sommarens dåliga dagar också. När regnet strilar mot fönstret och man får stanna inne och greja, plocka, tänka och mysa i soffan utan att ens behöva tänka tanken att ”jag måste gå ut”. Allt har sin charm helt enkelt bara det blir i lagom doser.
 
 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *