Listor

Listan om tid

Vad är ditt förhållande till tid?
Jag vill alltid hinna för mycket men jag är alltid i tid. Jag är en planerare av rang och hatar att komma försent till något. Samtidigt kan jag slösa så himla mycket tid när det bara hänger på mig själv, när jag inte har något planerat som innefattar någon annan. En timme eller två till på dygnet hade ju inte heller varit fel..
 
Vilken tid på dygnet gillar du mest?
Tidig helgmorgon alternativt tidig morgon när jag börjar lite senare. Älskar mornar som jag kan planera upp som jag själv vill.
 
Vilken är den bästa veckodagen?
På något sätt har onsdag blivit min bästa dag. Mitt i veckan liksom, lite att se tillbaka på, en hel del att se fram emot. Lite tror jag även spelar roll att jag jobbar halvdag på torsdagen sen.
 
När går tiden som snabbast?
När jag gör något oproduktivt eller typ slösurfar.
 
 
När går tiden som mest långsamt?
På ett otroligt jobbigt pass på gymmet..haha. Då kikar jag på klockan många gånger mitt i svettningarna och den står ju nästan still och jag tänker att ”det här kommer aaldrig att gå”.
 
Hur länge tar det för dig att sminka dig?
Ibland kör jag bara mascara och då tar det 1,5 minuter då det även blir lite fuktkräm. Ibland kör jag lite mer och då kanske det tar 3,5 minuter.. Har ingen vidare sminkrutin med andra ord. Är det fest kan det bli lite mer än så i och för sig.
 
Vilken tidsepok skulle du vilja leva i bortsett från denna?
Tidigt 1900-tal pga stilen och inredningen men fanns ju en hel del annat som man skulle velat slippa då också.
 
 
Äter du fort eller sakta?
Fort. Äter för fort. Har försökt lära mig äta sakta i typ hela mitt liv.
 
Vad gillar du mest att lägga tid på?
Det jag känner att göra just då. Inga måsten bara det jag vill. Det kan vara allt från att läsa några sidor ur en bok till att rensa hela garderoben. Känner jag för det så är det underbart att lägga tid på det tycker jag.
 
Vad gillar du minst att lägga tid på?
Borsta tänderna och duscha. Det tar faktiskt alltid emot lite när jag vet att jag måste duscha, så tråkigt!
 
 
När brukar du gå och lägga dig på vardagar?
Min plan är alltid att ligga i sängen innan kl22 så att jag kan läsa ett tag. Ibland funkar det, ibland inte. Men somnar typ alltid innan 23.
 
Ditt längsta förhållande?
Det jag är i nu, i år är det 6 år sen vi träffades för första gången. 
 
Vad gjorde du för tre timmar sen?
När jag skriver det här är det kväll och för tre timmar sen gick jag en promenad runt sjön på en timme. Men 3 timmar innan detta publiceras hoppas jag att jag sover gott.
 
Vad gör du om tre timmar?
Sover nu på kvällen och tre timmar från morgonpubliceringen är jag på jobbet och jag tror jag har en röstbedömning inbokad.
 
Var ser du dig själv om tio år?
Det här är alltid en svår fråga. Jag tror ändå att jag är kvar i Växjö och har en (större) familj. Jag arbetar nog inte som logoped utan har mer någon annan slags tjänst med ansvar och utvecklingsfrågor i fokus. Eller, det hoppas jag i allafall. Och jag hoppas även att jag vågar prova nya saker och att jag ser positivt på livet.
 
Listan fann jag hos Sandra som i sin tur hade fått den från dit hon länkar.
 
 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *