Personligt

Om att sålla och att kunna fokusera

Det har varit lite (mycket) hektiskt i huvudet ett tag. Jag har så många idéer, tankar, saker som jag vill göra och saker som ska göras som tar plats i min hjärna just nu och jag önskar att jag kunde säga att jag klarar av det men det gör jag inte. Förra veckan hade jag dessutom det stressigt på jobbet och det var som att jag hade hög puls hela tiden. Så fort jag var ensam blev jag stressad över att jag har så mycket som jag måste ta tag i att det liksom slutade med att jag satt i soffan och scrollade pinterest på kvällen för klarade inte mer än så. Jag som alltid har kunnat ha flera bollar i luften samtidigt.
 
Jag är så glad över att den här bloggen har fått växa (lite grann i allafall) ett tag nu och jag vill så gärna fortsätta. Jag har många inlägg som jag vill skriva/göra/fota men det tar också mycket tid. Uppenbarligen klarar jag inte av att hitta all den tiden just nu. Jag kommer att fortsätta men inte varje dag och ibland med längre uppehåll. Förhoppningsvis hittar jag tillbaka till tiden och en mer strukturerad hjärna som klarar av kontinuerlig uppdatering för lusten har jag sannerligen.
 
 
Nu vill jag mest fokusera på att må bra och att få klart allt med företagsstarten. Snart ska jag iväg på yoga och imorgon jobbar jag halvdag och planerar att spendera en del av eftermiddagen på biblioteket. Känns som en bra start på en lite lugnare hjärna och ett lättare hjärta.
 

No Comments

  • Sandra

    Tycker det låter som väldigt vettiga insikter och hallå att starta eget kräver väl mycket i sig kan jag tänka. Hoppas också på att det här innebär en lugnare hjärna och ett lättare hjärta för dig!

  • Wilda

    Det låter väldigt klokt. Det är mycket på gång och det viktigaste är ju helt klart att du mår bra. Bibliotek och yoga känns som helt rätt saker att starta nedvarvningen med. .)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *