Inredning

En ommålad teakbyrå

Jag köpte min teakbyrå för flera år sen och det var kärlek vid första ögonkastet. Sedan har den fått följa med mig i varje ny bostad och ett tag hade den en given plats i den här lägenheten. Nu har den dock mest stått i ett hörn för att fylla ut det och vi har knappt haft något i lådorna.  Jag vet att vi kommer att behöva förvaringen i framtiden och jag har därför inte velat göra mig av med den så jag bestämde mig för att jag skulle göra något som jag aldrig trodde jag skulle göra med en teakmöbel. Jag målade om den.
 
 
I färgaffären kollade vi ut en lite gröngrå färg men tyvärr ser den mer blå ut, även efter tre strykningar.. men men. Det får vara så.
 
 
Den fick plats bredvid öppna spisen och blev piffad med lite eukalyptus, ljus och ett eiffeltorn.
 
 
En helt ny möbel, funderar redan på vad jag ska måla om här näst, har fått någon sorts målningsmani..haha.
Ja, vad tror ni egentligen om min tanke kring att måla om fönsterbräden i en helt annan färg? Hiss eller diss?
 
 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *