Listor

fem trivsamheter från veckan #4

Söndagen bara flög förbi och tidsbristen hann ikapp mig men fem trivsamheter har jag lyckats knåpat ihop från veckan i allafall och jag publicerar dem nu och sen blir det sovdags för mig som har fått lite för lite sömn denna helg.
 
Jag har lagt mest pengar på..
..hotellrum i Paris! Äntligen tog vi tag i att boka. Har funderat på både lägenhet och hotell men hittade inga perfekta lägenheter i de områden som jag kan tänka mig att bo i så då fick det blir ett hotell nära metrostation Oberkampf.
 
 
Jag blev lite besviken när jag såg att..
..123 schtunk inte kommer till Växjö i vår. Kolla in turnéplanen och kommer de till din stad. KÖP BILJETTER! Roligare underhållning får ni leta efter. Hoppas sannerligen de kommer hit eller till en stad nära mig i höst.
 
Jag var riktigt kulturell när..
.. jag och min kollega var på dansföreställningen 3×3 See Obey/tre av Kvarnström/Leinonen. Riktigt bra! Se den om ni har möjlighet och om ni är lite dansintresserade, ni kommer inte att bli besvikna.
 
Jag njöt av solen när..
.. jag satt utomhus efter utelunch och klippte bilder till olika språkträningsprogram som jag sedan laminerade. Laminatorn är sannerligen logopedens bästa vän.
 
 
Jag är mest nöjd med i den materialistiska världen..
..hyllan helt klart. Kan inte låta blir att tycka det.
 
Nu väntar kortvecka på grund av påsk. Ska bli riktigt skönt att få lite långhelg och umgås med familjen. Idag har jag påskpyntat lite smått (vår påsklåda är i och för sig gul men den innehåller sannerligen inte många ting) och jag tänkte visa lite detaljer nu i veckan. 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *