Hemma hos oss

En annan lägenhet

 
 
 
När jag bodde i Stockholm efter examen och var kombo med min namne (och levde det där distansförhållandelivet ett tag) kom Sofia Byström (blogg.sofiabystrom.se) och fotade vår lägenhet. Snart två år sen nu, galet vad tiden går. Lite så här såg det ut då.
 
 
I denna lägenhet bodde jag juni 2013 till mars 2014. En riktigt härlig Stockholmstid med första riktiga jobbet efter examen och finfint komboskap. Dock såklart jobbigt med pojkvän kvar i studenstaden men jag är glad över att jag tog chansen och fick ett litet Stockholmsäventyr.
 
Jag tänkte även sammanställa ett inlägg med alla lägenheter och krypin jag bott i sen jag flyttade hemifrån men det får bli en annan gång det.
 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *