Finheter

Lite Pariskänslor och förberedelse för att testa något helt nytt

Jag vet inte var dagarna tar vägen för nu har det gått några dagar sedan jag satt här vid datorn igen. Skönt i och för sig och vi har inte varit hemma i helgen. 1 februari börjar jag jobba endast 75% då det är det utrymmet som finns för mig på jobbet just nu egentligen och då är min plan att lägga lite mer tid här. Jag tänkte bara kika in och visa två saker som jag gillar extra mycket just nu samt berätta en kul grej.
Titta så fina! Saxen fick jag av mamma i helgen och Paris-tavlan är äntligen inramad. Man skulle kunna säga att det tog ett år..
 
Nu är jag precis hemkommen från en informationsmöte. Ett av mina mål för året är ju att göra sådant som jag aldrig har gjort förut och på söndag kan jag förhoppningsvis pricka av en första sak för då ska jag testa att åka långfärdsskridskor (!!) En förening här i Växjö har en ”prova på”-tur och idag fick vi veta allt om is, säkerhet och utrustning. Det ska blir såå spännande och kul att åka, ser mig själv stapplandes fram på isen i solskenet. 😉 Fortsättning följer på det helt enkelt..
 
 

No Comments

  • Lund Johanna

    Underbar sax ju! Och jag vet det där med tavlan. Vi har San Francisco-versionen här hemma och det var varken smidigt eller billigt att få ram på den. Men fin är den.

    Lycka till med långfärdsskridskorna, det är sjukt härligt!

  • Carolina

    Så himla roligt och modigt att testa något helt nytt! Har bara provat långfärdsskridskor en gång och det var hur kul som helst! Man känner sig typ som ett barn på nytt! 🙂 Ha en fin fredag!/C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *