Instagram

En sammanfattning av 2015 april-juni

Då fortsätter vi denna lilla årssammanfattning och våren är här!
 
April
Det blev påsk och blåsipporna tittade fram. Vi köpte ett matbord till vårt ena vardagsrum men det fick stå utan komplett uppsättning med stolar ett bra tag.. En kväll var jag hemma hos en kollega på middag och förälskade mig i allt i hennes sekelskifteshus. Detta var även månaden då ett av mina bästa loppisfynd inhandlades, den blommiga soffan och jag åkte på kurs i tre dagar och fick bo på hotell vilket kändes mycket lyxigt. Månaden avslutades med landkamp i handboll, min första handbollsmatch.
 
Maj
I maj firades det födelsedag och en oreotårta bakades. Sen tog vi vårt pick och pack och for till Spanien några dagar vilket var underbart. Vi åt lite mer helgfrukostar och åkte på loppisrunda till ställen där vi aldrig hade varit förut. Maj avslutades med att jag fick en fin present och så började jag sy på vår köksgardin.
 
Juni
I juni tränade jag en del och bakade dadelbollar. Jag fantiserade om att förändra i köket, vi åt sommarluncher och det blev ett fint midsommarfirande med vänner och jordgubbar. En helg åkte vi till min hemstad och promenerade på berget och faktiskt var det lite varmt.
 

 
 
Och där tog de tre månaderna slut.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *