Instagram

En sammanfattning av 2015 jan-mars

Då bloggen fått vila ganska så mycket under detta år tänker jag att denna tillbakablick får gå genom instagramkameran. Mitt instagramkonto är ju mest inredningsinriktat så det blir en liten tillbakablick på lägenhetens utveckling helt enkelt med lite annat också förstås.
 
Januari
Det stora flyttlasset gick den 3e till lägenheten som vi köpte några månader tidigare och vi hade hjälp av våra familjer som bar och bar.. och vi hade burit en hel del veckan innan också och vi förundrades återigen över att man behöver så många flyttkartonger.. Vi hade även vår första middagsbjudning och fick flytta ut köksbordet till vardagsrummet för att få plats och jag tog en tur till huvudstaden och träffade fint folk.
 
 
Februari
Vi åt helgfrukost, köpte ett urtungt skåp som vi till slut lyckades baxa upp för trapporna och så åkte vi till Göteborg och såg Kristina från Duvemåla och åt hotellfrukost. Vi loppisfyndade lite mer (sängbord och tamburmajor) och så fick vi snödroppar i present. 
 
Mars
Några tavlor kom äntligen upp på väggen, en solig dag gick jag en långpromenad med en vän och det blev vår inomhus med fina ranunkler. Vi var även i Stockholm en helg och så åt vi såklart mer helgfrukostar hemma.

 
Så, det var de tre första månaderna på året det, fortsättning följer..

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *