Finheter

Bland julgranskulor, paket och bokgranar

I år samlar vi båda våra familjer hemma hos oss på julafton (hej, vad kul!). Detta är även vår första jul i denna lägenhet och det betyder också att vi snart har bott här i ett helt år, galet ju! För någon vecka sedan köpte vi en gran och häromdagen bar vi upp den och ikväll ska den kläs! Förra året fick vi ett gäng Elsa Beskow-kulor och vi köpte även några själva (man skulle kunna säga att vi har alla tolv..) Jag har även varit runt och kikat efter kulor lite här och där och fått ihop några till. Så pepp på att få klä den och att fira jul här även fast det känns galet att det redan är dan före dan före..*spelar just nu julmusik på hög volym för att få in rätta känslan*. Kanske beror det på att jag är sjukskriven så har inte kunnat prata paket, glögg och julmusik med patienterna som tidigare.. Mer om det, sjukskrivningen alltså, en annan gång, nu tänker jag fokusera på att jag har haft en ganska bra dag ändå.julgranskulor Julgranskulor Och så var det ju det här med julklapparna. Det blev ett litet gäng ändå och nu är alla inslagna, pjuh! För ett tag sen lärde jag mig även att vika bokgranar vilket ju var populärt för några år sedan (mvh hon som är lite efter så där). Det var ju faktiskt enkelt men det tog en himla massa minuter, en bokgran och en tidningsgran pryder nu vårt piano.
 
Paket och gran
 
Paket närbild
 
 
Önskar alla en riktigt fin jul, kramas mycket och ta hand om varandra.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *