Vill tipsa om

Två tips som börjar på bokstaven A

Ibland vill man lära sig något, titta på något och/eller roa sig med något men man vet inte riktigt vad. Då kan de här tipsen komma väl till pass. Vi börjar på bokstaven A
 
(bild från SVT)
 
Alla är fotografer. Henrik Schyffert och Johan Rheborg är tillbaka med en ny säsong där de utmanar sig själva i sitt fotograferande. De har både fått ris och ros för sina bilder men jag tycker att själva programmet gav mycket. Det är både lärorikt och kul. Och endast 30minuter så in och kika på första avsnittet nu.
 
(Bild från svt flow)
Akuten. Ja, jag erkänner väl då. Jag är svag för reality-sjukhusserier (ååh..okej då, även ”hittepå”-serier med sjukhustema..). Jag slukar det mesta när det kommer till denna kategori. Men detta ÄR riktigt bra. Vi får följa personal och patienter på Kings cross Hospital i hopp och förtvivlan, glädje och sorg, ja, allt där emellan också. Jag måste även ärligt erkänna att jag har suttit och skrattat högt på ett tåg mellan Uppsala och Linköping när vi kollade ikapp på svtplay. Således en serie som både ger skratt och lite gråt. Och det går liksom inte att komma ifrån att brittiska gamla människor är himla söta och urtrevliga, hur sjuka de än är. 46 minuter är ett avsnitt, några finns kvar på svt flow, bara att börja innan de försvinner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *