Hemma hos oss

En rundtur: Hallen

Vi flyttade till denna lägenhet för ungefär två månader sedan. Vår hall börjar nu blir klar så smått och jag tänkte att vi skulle ta en titt på hur den ser ut just nu.
När man stiger in genom dörren är det här det man ser rakt fram. Fast dörren brukar vara öppen in till vardagsrummet men det blev sånt motljus så jag fick stänga. Hallen får ljus från ett takfönster ↓ och där skymtar även hur ytterdörren (eller ytterdörrarna är det ju i och för sig men vi använder bara den ena) ser ut.
 
Till vänster om dörren ser det ut lite såhär. Skänken är ett loppisfynd som jag har målat om och emmafåtöljen har vi fått från mina föräldrar. Där i spegeln skymtar också tamburmajoren som fick flytta in för några veckor sedan.
 
Närbild på tamburmajoren och där till höger i hörnet står skåpet som behöver lite mer innehåll. Men det löser sig väl så småningom tänker jag. 
 
Just nu står det lite vaser, krukor och andra glasföremål längst upp. Plåtburkar ett steg ner och sedan är resten antningen finböcker eller medicinböcker. Däruppe har jag samlat finlådor, hattar som jag hoppas att jag vågar använda mer och mitt syskrin.
 
I andra hörnet står fåtöljen och i veckan fick jag äntligen tummen ur och satte upp lite tavlor. Tanken är att det ska bli tavlor på den andra väggen också men fler måste inhandlas för vi har alldeles för många väggar.. 😉
 
Och så här ser tavlorna ut lite mer i närbild.
 
Sådär, det var en liten rundtur det. Där i högerhörnet skymtar vårt ena vardagsrum och det tänker jag att vi tar nästa gång. Nu peppar jag för att ge mig ut i det soliga vädret. Så himla härligt med våår!
 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *