Instagram

Instagram i februari

Det är ju allmänt känt nuförtiden att min aktivtet är lite större på instagram. Jag tänkte därför att jag skulle gå igenom vad som har hänt i februari helt enkelt på @yttersttrivsamt
 
En av de där härliga helgfrukostarna. Jag älskar frukost och när helgen närmar sig är det nästan just själva helgfrukosten som gör att jag längtar lite extra till helgen.
 
Vi börjar komma i ordning i lägenheten men jag har så svårt att bestämma mig för hur och var alla tavlor ska sitta. Därför har de här tavlorna huserat på golvet ett antal veckor nu (och gör det än måste jag erkänna..)
 
Jag hittade ett skåp på blocket som vi bestämde oss för att köpa. Min dyraste onödiga möbel som jag någon sin köpt. Har även konstaterat att det fortfarande bara är soffan och sängen som är nya möbler i detta hushåll, resten är arvegods, loppisfynd eller som det här, ett lite dyrare antikköp. Att släpa upp den två trappor var dock en mindre större pärs men vi lyckades till slut.
 
Lite så här ser det ut i det nu.
 
Vi åkte till Göteborg över helgen för att se Kristina från Duvemåla på Göteborgsoperan. Så. himla. bra.
Att få äta hotellfrukost var ju en extra bonus också. Fin helg.
 
Jag bestämde mig för att leta efter bokcirkelkompisar och hittade två. Snart ska jag ta tag i att bjuda in till en första ”gå igenom hur vi ska lägga upp det hela”-träff. Ska bli så roligt!
 
Vi besökte Östregård-loppisen en söndag och jag spotade denna tamburmajor på gården redan innan vi hade parkerat bilen. Gick med bestämda steg fram till den sen när de öppnade och då prislappen visade ett pris som jag verkligen kunde gå med på så fick den följa med hem. Precis att den fick plats i bilen också. Hittade även dessa sängbord så sovrummet blev lite mer klart.
 
Februari avslutades med att mina föräldrar kom på besök och med sig hade de snödroppar som mormor hade plockat. Hej våren, du kan komma fram nu.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *