Hemma hos oss

En del av vårt vardagsrum

En salig blandning av nytt, loppisfynd och ärvt. Vad som står på linneskåpet förändras ganska så ofta. Just nu är jag även sugen på nya soffkuddar och att utöka tavelväggen. Dessa beslut alltså. Helgen ska spenderas i Stockholm och samtidigt finns tankarna på en lägenhet. Att buda eller inte buda. Det är frågan. Fler beslut. Då är det även trevligt att tänka på vardagsrum och lite inredning. Lite mindre beslut men ändock förändring.
 
 
 
 

No Comments

 • frida

  å va glad jag blir! jag ska också kunna flytande franska en dag, så är det bara!!
  just nu läser jag steg 5, går i trean på gymnasiet. försöker kolla på franska filmer och läsa ganska mycket franska. har inte problem med grammatiken, det svåra är att få ur sig något och PRATA. men det kommer ju! tänker nog plugga franska via göteborgs universitet, för då får man åka till lyon i några månader.
  har du nåt tips på franska tv-serier eller filmer? man kan ju kolla dubbat men då ser man ju inte hur munnen rör sig liksom.
  ska nu kolla din kategori au-pair i schweiz!! verkar superkul.
  du måste åka till frankrike eller schweiz eller andra fransktalande länder då och då bara för att snacka, för precis som du säger så måste vi värna om frankofila personer!!! 😀
  blev verkligen superglad över din kommentar, tacktacktack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *