Det är mycket nu.

Det är så mycket att hålla reda på i huvudet nu så jag knappt vet var jag ska ta vägen. Sista föreläsningen för det här året är avklarad. Men man kan verkligen inte säga att jag har lov. F ö r  m y c k e t  a t t  g ö r a. Satsar på att få pusta ut lagom till examen..
 
Men jag ska få åka hemhem och ha skolångest där istället. Till de här två bland annat, de lär väl sitta där även i år ;). Bild från förra året, någon gång innan julafton.
 
0 kommentarer Lägg till din
  1. Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här i juletider? 🙂 BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 God jul och God fortsättning! (det är en tävling med CDON.com) Skulle vara sååå snällt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *