Okategoriserade

Lucka arton

Dag 18. En bild på din familj. (Emilys Julkalender!)
 
 
Här är de. Min familj. Mina småsyskon (som inte är så små längre, vad hände liksom?)  Fy, vad jag tycker om er. Ska bli så himla fint att träffas på fredag igen. Imorgon ska jag köra ett till julklappsrace. Bästa känslan är verkligen när man känner att man fått in en fullträff på julklappsfronten. Nu för tiden är jag är nog mer exalterad när någon öppnar en klapp från mig än när jag öppnar mina egna. Jag tycker liksom att jag har så himla mycket. Lyckas knappt önska mig något för vet inte riktigt om jag tycker att jag är värd att få ha det så bra som jag har det. Fast jag gillar såklart att öppna lite klappar på julafton, det måste jag erkänna, men då vill jag helst inte veta vad det är i utan det ska vara riktiga överraskningar alltihop. Tur att min mamma är bra på sådana presenter. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *